Nierpatientenvereniging Oost Nederland
MST, ZGT, SKB
www.non-twente.nl https://www.nvn.nl/ #

Dialoog

Dialoog
Het blad “Dialoog” is het magazine van de Nierpatiëntenvereniging Oost Nederland [NON] en is bestemd voor nierpatiënten en hun eventuele partner.
Het magazine verschijnt 3 keer per jaar en wordt naar alle leden van onze vereniging gestuurd. Ook liggen er magazines in de aangesloten ziekenhuizen, bij de nefrologen, maatschappelijk werk, diëtisten, donatiefunctionaris, dialyse afdeling etc. en er zit een Dialoog in elke Zorgmap.
Door middel van het magazine wordt u geïnformeerd over allerhande zaken betreffende nierziektes, dialyse, wetenswaardigheden, interviews, lotgenotencontact, themadagen, verenigingsnieuws en natuurlijk onze bekende activiteiten, zoals de kerstbrunch etc.

Redactie Dialoog:

Jenny Laarman
Harry Kampinga
Eindredacteur
Fotograaf
Eindredacteur

Heeft u informatie voor ons magazine? Neem dan contact op met Jenny Laarman, e-mail: info@non-twente.nl of stuur uw informatie naar het redactieadres: Forum 61, 1315 TG, Almere.

Onderstaande Dialoog [en] kunt u bekijken door op het desbetreffende magazine te klikken. Daarna kunt u het magazine doorbladeren.

De Dialoog wordt mede mogelijk gemaakt door:

DNB Groep verzorgt sociale en maatschappelijke publicaties ten behoeve van diverse stichtingen en verenigingen door heel Nederland.

Uitgaves dialoog 2018

 

Dialoog 1
Dialoog 2
Dialoog 3
Dialoog 4

Dialoog 1 - Jaartal 2018

Dialoog 2 - Jaartal 2018

Dialoog 2 - Jaartal 2018

Dialoog 2 - Jaartal 2018

Uitgaves dialoog 2017

Dialoog 1
Dialoog 2
Dialoog 3

Dialoog 1 - Jaartal 2017

Dialoog 1 - Jaartal 2017

Dialoog 1 - Jaartal 2017

Evenementen geweest:

Nieuws is verplaats naar info

——————

De NON op facebook, Klik hier

——————